There was an error in this gadget

Tuesday, 13 September 2011

ong gedek-gedek . . ong gedek-gedek . . dan itulah permulaan kita pada hari ini setelah sekian lama. merepek bukan? 

                      
                      9 SEPTEMBER

Haaa fikir ape? mesti fikir pasal filem 9 september yang si fasha sandha berlakun dengan piere2 tue kan. bukanlah! hish dah cakap bukan. laaa x percaya? bukanlaa. degil eh. cakap bukan,bukan lah.kalau tak percaya tengok nie. ini dinamakan internal communication. senang cerita cakap dengan diri sendiri ! -.-


tadaaaaaaaa..

tadaaaaaa 2

tadaaaaaa 3

tadaaaaa 4


tadaaaaaa 5

tadaaaaa dah habis nak fuyOooo

fuyOoooo 1

fuyOooo 2

errrr errrr errrr

 

sekarang amacam? dah percaya ke belum? mana ade gamba fasha sandha! follower baru 4 dek non oii. tulis blog pon baru 2-3. x payah badget ramai sgt follower. okey fineeeeeeeeee.. 1st date after 4 years. teruih merepek pi melaka nun jauh sana. perabaih masa,duet berpuluh serta berpeluh-peluh. enjoy the moment. try to fix each other. orang 1st date pi jalan dalam ekon.makeup tebal tak hilang,kami pi meroyan ke melaka bawah matahari 1 pa mekap pon tadak. styleee. betul cakap aku rasa mcm ayam kene golek bawah arang. selekeh habis!


                                  yang penting..enjoyyyyyyy 
            
                     sila buat dengan nada dan gaya yang betul seperti nora danishhhaahh
                                    
                                               next : langkawi and penang bebeh





Tuesday, 19 July 2011

MAKAN BAYI MANUSIA DEMI GHAIRAH SEKSUAL???

      Sound like.. ecehhh -.- bunyik macam woi kau nie tamak seksual ke rakus ke nafsu kuda? ade ke makan bayi ? pegi la minom kopi jantan ke tongkat ali ke superrr powerr yang lepas minum terus carik bini tutop lampu rumah terus goyang2 ade jin wane hijau? pelisss  . same rakus kot dri kejam minom sop bayi nih. ade ke patot? tak patut tak patut. tp tak sure lah is it fakta or mitos semate2. aku baru tawu semalam. aku pon konon nk tunjuk pandai la. cerite la kat si teman rapat. muke exited *__* bla bla bla..habis je cerite * yaallah lembabnye kau ni intan,aku dah tawu kurun abad dah.sigh * makk,mase mak mgandungkan pinas mak makan ape sampai pinas jadi lembab cenggini. (jangan salahkan ibu menggandung,salahkan anak yang sendiri pemalas) bisik si malaikat di telinga kanan. baikkkkk.

                         
                                      =____________________________________________='

  
 just imagine janin bayi yang FRESH kau basuh then buat sop ala-ala sop ayam ade carrot,daun sop,kentang potong 6 tp tkar la ayam tue jadik janin -.-' . ewwwww *mata pandang atas tangan di dada
simpang malaikat 44 kalau ade dekat malaysia. aku sggup jadik anak terbuang dekat afganistan. 






macam nak tumbok muka dia bukan?





      4 je dah cukup rasenye buat tekak aku loye mcm ibu2 yg baru dapat keputusan doktor mereka telah disahkan mgandung. hekellehh . here we go. gambar2 yang entah ori entah pirate entah betol entah tidak. nampak mcm sedap jee.. nyam2. ade kaki ade kepale ade tangan ade kulit sebijik mcm ayam. *mak baru tepon hari ni mak buat ayam masak kari #__@


  INFO : "Healthy Soup" yang dibuat oleh seorang jurnalis dari Taiwan waktu dia berkunjung ke China. Sup ini disinyalir memiliki kemampuan untuk MENAMBAH TENAGA (super power pon tambah tenaga jugak. kecoh lebeh) dan stamina jika diminum oleh laki-laki. Jika perempuan yang meminumnya akan membuat sang perempuan menjadi awet muda (boleh minum kacip fatimah ape?) Cukup mengejutkan  "Healthy Soup" yang dimaksud tidak lain adalah sup yang dibuat dari janin bayi manusia yang berumur 6-8 bulan. kalau la kau jaga janin tue kan dah boleh jadi comel macam i. kesah??  

INFO : diketahui pada awal tahun 1990. brrrrr memang lembab. sekarang dh 2011 baru tawu -.-'




19 JULAI 2011

UMUR 19 TAHUN BARU TERKIAL2 NAK BUAT BELOG  "patot leww org cakap kau kampungnes. eh kesahnyewww titew??


                                                   
                                                   HARI PERTAMA


             Tibe2 kau tulis HARI PERTAMA besaq gedabak siap ade palang2 kat tengah apehal?  ekekeke kita nk bagitawu kat awak yang hari ni hari PERTAMA kita update entry laaaa ^^v (alaa gelak la,kate la aku ni kuno,umur dh suku abad,jakun,batak BAWAK MENGUCAP kampung,desa,x nak kalah Zzzz baru nk sebok buat belog,org nak belog kau pon nak)  -.-'


  
           Ewww headache just to learn how to create belog. kalau headache kene cakap omputih ke? @__@ series,,mmg pening last2 ah lantak lah sana, tu la jadinya belog aku buruk gileww..orang laen ade gadget cantek2,ade welcome to my blog la pe semua yg aku KOSONGGG .aku tawu hari ni aku dapat post 1st entry kat FB diulangi FB sekali lagi FB hew hew hew. (mmg kampung). hish ye ye besok aku belaja la mcm mane nk buat semua tuu. nampak semangat bukan?? cube suruh buat esseiment? -.-" alaa jeles kot tengok org laen balik dari kelas terus capai laptop bukak belog tulis entry . AKU ??? balik2 kelas tukar baju tak capai laptop tau  eleh ape kelas balik kelas terus bukak laptop,mcm batak jewwww. (errr yg tuuuu yg tuuuu dolu2 b4 pandai layan belog tauu) kih3 haa sambung balik aku terus capai bantal tidoo sampai besok. manusia tak ada life -.-
                                                                  
                                    
                                       BORINGGGGGGGGGGGGGGG ...


    
      soooo lepas nie dah pandai sikit2 boleh la join jadik batak A batak O balik2 kelas dengan x tukar baju, x cuci muke,x makan,x basuh baju,x lipat baju  BAWAK MENGUCAP x siapkan asseiment,x tepon mak tanye kabar Zzzz capai laptop tulis belog. gaaaaaa batak batak batak :))))) . sokeyy,tomorrow update lagi keh lame2 pandai lah.kalau salah sikit2 tue x pe kot. kalau kecik2 mak selalu cakap pinas pegi belaja kalau tak tawu x pe,buat je lepastue tunjuk dekat cikgu nnti cikgu tegur tawu salah. pinas akan ingat kesalahan tue sampai bila2. mak cakap sampai bila2. tp sekarang dh lupe mak -.-  eh practise make perfect bukan? alahai oldskoll intan quotes tue. pegi la google cari quotes baru. malas woi malas woi . ok dh tulis panjang lebar pon bukan hot mcm HANIS ZALIKHA org nk view sampai beratus beribu beraban. LOL