There was an error in this gadget

Tuesday, 19 July 2011

MAKAN BAYI MANUSIA DEMI GHAIRAH SEKSUAL???

      Sound like.. ecehhh -.- bunyik macam woi kau nie tamak seksual ke rakus ke nafsu kuda? ade ke makan bayi ? pegi la minom kopi jantan ke tongkat ali ke superrr powerr yang lepas minum terus carik bini tutop lampu rumah terus goyang2 ade jin wane hijau? pelisss  . same rakus kot dri kejam minom sop bayi nih. ade ke patot? tak patut tak patut. tp tak sure lah is it fakta or mitos semate2. aku baru tawu semalam. aku pon konon nk tunjuk pandai la. cerite la kat si teman rapat. muke exited *__* bla bla bla..habis je cerite * yaallah lembabnye kau ni intan,aku dah tawu kurun abad dah.sigh * makk,mase mak mgandungkan pinas mak makan ape sampai pinas jadi lembab cenggini. (jangan salahkan ibu menggandung,salahkan anak yang sendiri pemalas) bisik si malaikat di telinga kanan. baikkkkk.

                         
                                      =____________________________________________='

  
 just imagine janin bayi yang FRESH kau basuh then buat sop ala-ala sop ayam ade carrot,daun sop,kentang potong 6 tp tkar la ayam tue jadik janin -.-' . ewwwww *mata pandang atas tangan di dada
simpang malaikat 44 kalau ade dekat malaysia. aku sggup jadik anak terbuang dekat afganistan. 






macam nak tumbok muka dia bukan?





      4 je dah cukup rasenye buat tekak aku loye mcm ibu2 yg baru dapat keputusan doktor mereka telah disahkan mgandung. hekellehh . here we go. gambar2 yang entah ori entah pirate entah betol entah tidak. nampak mcm sedap jee.. nyam2. ade kaki ade kepale ade tangan ade kulit sebijik mcm ayam. *mak baru tepon hari ni mak buat ayam masak kari #__@


  INFO : "Healthy Soup" yang dibuat oleh seorang jurnalis dari Taiwan waktu dia berkunjung ke China. Sup ini disinyalir memiliki kemampuan untuk MENAMBAH TENAGA (super power pon tambah tenaga jugak. kecoh lebeh) dan stamina jika diminum oleh laki-laki. Jika perempuan yang meminumnya akan membuat sang perempuan menjadi awet muda (boleh minum kacip fatimah ape?) Cukup mengejutkan  "Healthy Soup" yang dimaksud tidak lain adalah sup yang dibuat dari janin bayi manusia yang berumur 6-8 bulan. kalau la kau jaga janin tue kan dah boleh jadi comel macam i. kesah??  

INFO : diketahui pada awal tahun 1990. brrrrr memang lembab. sekarang dh 2011 baru tawu -.-'




No comments:

Post a Comment